Mikkeli

Inray Oy

Inray Oy

Inray tarjoaa röntgenteknologiaan perustuvia reaaliaikaisia mittausjärjestelmiä erityisesti energiantuotantoon, sahoille ja biojalostamoihin. Me olemme sekoitus insinööritoimistoa, ohjelmistotaloa ja startup-yrityksen henkeä, ja toimimme osana isoa konsernia.

Yrityskulttuurimme on työntekijöiden luomaa: meillä maalaisjärjellä ja huumorintajulla pääsee pitkälle. Tarjoamme näköalapaikan energiateollisuuden parissa, ja työkohteemme vaihtelevat eri puolilla Suomea ja tulevaisuudessa myös ulkomailla.

Katso lisää osoitteessa www.inray.fi

Myyntiassistentti

Myyntiassistenttina olet brändin rakentaja ja PR-kasvo. Työtehtäviisi kuuluu toimistyön yleistyöläisen vastuita, kuten myynnissä, hallinnossa ja toimitusprojekteissa avustaminen.

Soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Toivomme, että työskentelet sujuvasti tietokoneen kanssa, pystyt työskentelemään myös englannin kielellä ja olet työotteeltasi järjestelmällinen, huolellinen ja oma-aloitteinen. Ajokortti on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Janne Kovanen, janne.kovanen@inray.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.