Turku

Intertrafo Oy

Intertrafo Oy

Tuleva työntekijä tulee työskentelemään Intertrafo Oy:n, InterControl Oy:n ja Q-Flex Oy:n palveluksessa. 

Intertrafo Oy on vahvan kokemuksen ja erikoisosaamisen omaava, aidosti suomalainen muuntajavalmistaja. Intertrafo suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä ja verkkolaitteita sekä edellä mainittuja komponentteja sisältäviä osakokonaisuuksia. Tuotteet tunnetaan innovatiivisuudesta, huolellisesta työstä sekä viimeistellyistä yksityiskohdista aina ulkoasua myöden. Valmistamiemme tuotteiden laatu ja luotettavuus tunnustetaan Suomessa ja ulkomailla niin perinteisten kone-, laite- ja keskusvalmistajien parissa kuin laivateollisuudessakin ympäri maailman.

InterControl Oy on kotimainen sähköisen liikenteen luotettu ammattilainen, jonka asiantuntijapalvelu auttaa sinua kaikissa sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen lataukseen liittyvissä asioissa kaikkialla Suomessa. Monipuolisesta latauslaitevalikoimastamme löytyy laitteet kaikkiin tarpeisiin aina markkinoiden älykkäimmistä ja moderneimmista kotilatauslaitteista julkisiin pika- ja teholatauslaitteisiin sekä kaikkeen niiden väliltä. Dynaaminen tehonsäätöratkaisumme ulottuu laajoista julkisista kohteista jopa pieniin kotilatauslaitteisiin asti.

Q-Flex Oy tarjoaa erinomaisen palvelun ja laajan valikoiman elektroniikan ja sähkömekaniikan komponentteja ja materiaaleja elektroniikka-, automaatio- ja sähköteollisuudelle. Toimipaikkana toimii Suomessa Lieto ja pääalueemme ulkomailla sijaitsevat Baltiassa, Skandinaviassa ja Puolassa.

Näiden yritysten kanssa pääset työskentelemään kasvavaan ja kansainvälistyvään työympäristöön, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri.

Lue lisää osoitteista

https://www.intertrafo oy

https://www.intercontrol.fi

https://www.q-flex.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Vahvistamme myynti ja markkinointiyksikköämme ja haemme vahvistukseksi kaupallista tuottajaa monipuolisiin sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtäviin. 

Olemme tällä hetkellä rakentamassa kaikille kolmelle yritykselle uusia verkkosivuja ja tarvitsemme henkilön tuottamaan sisältöjä kaupalliseen sävyyn uudistuville sivuillemme. Uusi työntekijä pääsee myös käynnistämään aktiivisen ja säännöllisen some-markkinoinnin ja olemaan laajemminkin mukana markkinointitehtävissä, esim. myynti ja markkinointi materiaalien tuottamiselle meillä on suuri tarve. 

Suoriutuaksesi monipuolisista työtehtävistä sinulta olisi hyvä löytyä sisällön/tekstintuottajan osaamista sekä AD-taitoja. Tarvitset työssä englannin kielen taitoa sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi.

Tiedustelut työnkuvasta:  Ilkka Ilola, puh. 0400520494 tai ilkka.ilola@intertrafo.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.