Jyväskylä

Isännöinti Hurttia Oy

Isännöinti Hurttia Oy / Taloasema Jyväskylä

Kiinteistön elinkaari on pitkä, siksi rakentamisessa ja remontoinnissa on tärkeää ymmärtää tehtyjen ratkaisujen vaikutus kiinteistön arvoon pitkällä aikavälillä. Oikein suunniteltu ylläpito ja kehittäminen sekä huolellisesti koordinoidut muutostyöt vaikuttavat positiivisesti kiinteistön arvon kehitykseen. Tarjoamme sinulle ja yhtiöllesi asiantuntevaa projektinhallintaa kiinteistön ylläpitoon ja muutoksiin liittyvissä asioissa sekä autamme niin korjausrakentamiseen kuin huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Meillä on kattava osaaminen talotekniikasta ja sen uusimmista määräyksistä.

Olemme moderni, kehityskykyinen ja -haluinen oman alamme asiantuntijaorganisaatio. Meillä on rento ja avoin ilmapiiri, ja olemme kehittäneet moderenimmat työkalut mm. sähköisen yhtiökokouksen ja muita aikaan paikkaan riippumattomia palveluita.

Katso lisää osoitteessa taloasema.fi

Kiinteistö- ja asukashallintapalvelujen tuottaja

Osaamisesi voi kohdistua joko kiinteistönpitoon tai modernien viestimien kehitykseen. Työsi voi koostua isännöintiin liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi

  • yhteistyö kirjanpitäjän kanssa
  • asuntoyhtiön kiinteistöhallintaan ja osakkaisiin liittyvät asiat
  • puhelinpäivystys ja isännöitsijän sijaistus
  • kuluihin ja laskuihin liittyvät asiat osaamisen mukaan
  • kehitystyössä mukana oleminen, mm. tekoälyn soveltaminen.

Tehtävät muotoutuvat kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus perehtyä ja oppia esimerkiksi taloudesta ja juridiikasta (kiinteistöjuridiikka ja asuntoyhtiölaki).

Toivomme, että olet kehitysmyönteinen, sosiaalinen ja palveluhenkinen, ja haluat ratkoa asiakkaiden ongelmia. Arvostamme halua oppia uutta, kaupallista tai teknistä koulutusta sekä ymmärrystä kirjanpidon perusteista. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Aapo Hurttia, p. 045 118 6160, aapo.hurttia@taloasema.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.