Joensuu

Jalosteel Oy

Jalosteel Oy

Jalosteel Oy aloitti vuonna 1992 LV-tuotteiden valmistuksen ja kehityksen, joka on perustana nykyiselle kaivotuotannolle. Asiakaskuntamme on koostunut johtavista LV-alan toimijoista ja kuljetusvälineteollisuudesta. Heidän kanssaan on tuotteita kehitetty ja hiottu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Myös kuljetusvälineteollisuus on ollut asiakkaanamme alusta alkaen. Alkuvuosina keskityimme lähinnä kuorma-autojen varusteluosiin, kuten karjapuskureihin, kiiltäviin pakoputkiin ja näyttäviin RST-osiin. Tästä vuosien saatossa Jalosteel Oy on kehittynyt toimittamaan osia suomalaiseen metsäkone-, juna- ja raideliikenneteollisuuteen. Kaivotuotannon ohella sopimusvalmistus on vankka tukijalka tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme vahvistusta pieneen, dynaamiseen organisaatioomme. Meillä pääset tärkeäksi osaksi kasvutarinaa, kehittyvään yritykseen, jolla on hyvät päämiehet.

Lue lisää jalosteel.fi

Myynti-insinööri

Haemme Lieksan toimipisteellemme myynti-insinööriä monipuoliseen myyntiin ja projektinhallintaan. Työnkuvasi sisältää sopimusvalmisteisten alihankintatuotteiden myyntiä ja asiakkuuksien hoitoa alusta loppuun; työstä noin 70% tapahtuu toimistolla ja 30% asiakastapaamisissa. Toivomme löytävämme myyntihenkisen, vastuullisen tekijäntiimiimme.

Työssä tarvitaan oman auton käyttömahdollisuutta, ja englannin ja/tai saksan kielen taito on ehdottomasti etu.

Tiedustelut työnkuvasta: Jari Kaltiainen, toimitusjohtaja, puh. 050 566 2200 tai jari.kaltiainen@jalosteel.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.