Jareks Oy

Pirkanmaa

Jareks Oy

Jareks Oy

Jareks Oy on nykyisen toimintansa 2015 aloittanut yritys, joka on erikoistunut erilaisten kierrätysmateriaalien kuljetuksiin, sekä räätälöityihin logistiikan kokonaisratkaisuihin koko Suomessa. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat liikenteen solmukohdassa Tampereella. 

Kuljetusyrityksemme henkilökunta koostuu pitkän linjan logistiikka-alan ammattilaisista. Ymmärrämmekin, että kuljetus voi merkitä paljon muutakin, kuin tavaran siirtoa paikasta toiseen. Huomioimme asiakkaiden erityistarpeet ja toiveet kuljetusratkaisuja tehdessämme, ympäristöä unohtamatta. 

Toimimme mielenkiintoisella alalla, sillä kierrätyksen painoarvo kasvaa koko ajan yhteiskunnassa – ja niin kasvaa ja kehittyy myös yrityksemme. Liikevaihtomme oli yli 4,7 milj. € vuonna 2021, ja seuraavalle vuodelle on ennustettu liikevaihtoa 6 milj. €. Kanssamme pääset mukaan kehityksen kärkeen.

Yrityksessämme on hyvä yhteishenki, ja hurttihuumori sekä yhteiset kahvihetket ovat jokapäiväisiä. Arvostamme työkavereita ja vapautunutta kulttuuria, jossa kaikki tekevät töitä tasaveroisina.

Lue lisää https://jareks.fi

 

Kuljetusassistentti

Haemme pieneen työyhteisöömme istuvaa kuljetusassistenttia, jonka työtehtäviin kuuluu muun muassa laskutus, raportointi, asiakasyhteydet ja myynnin ja markkinoinnin työt olemassa oleville asiakkaille. Tulevaisuudessa työhösi kuuluisi myös ajojärjestely.

Pyrimme tekemään töitä yhdessä hyvien kulkuyhteyksien päässä olevissa toimitiloissamme Tampereella, liukuvan toimistotyöajan puitteissa. Joskus päivä voi olla vähän pidempi ja vastavuoroisesti perjantai voi päättyä aikaisemmin. Hätätapauksessa myös etätyöt onnistuvat.

Toivomme sinulta positiivista elämänasennetta, joustavuutta, paineensietokykyä ja nokkeluutta ajojärjestelyyn. Tarvitset sujuvat tietotekniset taidot ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta meille tärkeintä on löytää tiimiimme istuva, motivoitunut tekijä.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi