Oulu

Jaresko Oy

Jaresko Oy

Huoltokorjaamo Jaresko Oy on monipuolinen, asiantunteva ja palveleva raskaan kaluston korjaamo Karinkannassa Siikajoella. Huollamme ja korjaamme kuorma-autoja, pakettiautoja, työkoneita, kuten esimerkiksi maanrakennus- ja kaivinkoneita, sekä kuormaajia. Olemme erikoistuneet erityisesti Sisujen huoltoihin ja korjauksiin, ja toimitamme varaosia ympäri Suomea. 

Haluamme palvella asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin. Meillä on pieni työyhteisö, joustavat työvuorot sekä työterveyshuolto ja vakuutukset kunnossa. Tarjoamme tekijöillemme monipuolisia työtehtäviä, sisällöltään vaihtelevat työpäivät ja asiakkaita eri toimialoilta.

Katso lisää osoitteessa jaresko.fi

 

Varaosamyyjä

Varaosamyyjänä tulet työskentelemään varaosamyymälässämme ja korjaamohallilla. Pääasiallinen työsi koostuu varaosien myynnistä, asiakaspalvelusta, varaston hallinnasta ja varaosien tilaamisesta.

Meidän yhteisöömme istuu asiakaspalveluhenkinen ja joustava raskaan kaluston asiantuntija, jolla on hyvät tietotekniset taidot, englannin kielen taitoa sekä kuorma-autoajokortti.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Jarmo Eskola, jarmo.eskola@jaresko.fi tai puh. 0400 580 760. 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.