Kouvola

Jätehuolto E. Parkkinen Oy

Jätehuolto E. Parkkinen Oy

Jätehuolto E. Parkkinen toteuttaa kokonaisvaltaista jätehuoltoa Kymenlaakson seudulla. Jätehuoltopalvelumme kattaa tehokkaasti kaiken jätehuoltoon liittyvän toiminnan, jolla pyritään mahdollisimman vähäisen jätemäärän syntymiseen ja tehokkaaseen hyötyjätteiden kierrättämiseen.

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset aina teollisuudesta liikekiinteistöihin ja rakennusliikkeisiin. Toimintamme ulottuu Kouvolan, Kotkan, Haminan, Iitin ja Pyhtään alueelle.

Kun jätehuolto hoidetaan oikein, vähennetään kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää. Samalla suojellaan ympäristöä ja säästetään kustannuksissa.

Katso lisää osoitteessa https://www.jep.fi

 

Myyntineuvottelija

Myyntineuvottelijana keskeisin työtehtäväsi on jätehuoltopalveluiden myynti ja markkinointi pienille ja keskisuurille yrityksille. Meillä on mukava tehdä myyntiä, sillä tuotettamme tarvitsevat kaikki ja teemme tärkeää työtä ympäristömme hyväksi. Osaamisen mukaan työ voi sisältää myös esimerkiksi jätehuoltopalveluiden suunnittelua. 

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta, itsenäistä työotetta ja asiakaskeskeistä ajattelua. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ja jätehuolto- tai ympäristöalan tuntemus on eduksi. Mahdollisuus käyttää omaa autoa on tarpeen.

Tiedustelut työnkuvasta: Erkki Parkkinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 551 347 tai erkki.parkkinen@jep.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.