Joensuu

Joen Erikoiskaluste Oy

Joen Erikoiskaluste Oy

Joen erikoiskaluste on itäsuomalainen kalustetehdas, joka rakentaa rakennustuoteteollisuuden sekä laiva- ja veneteollisuuden tarpeisiin kiinto- ja erikoiskalusteita. Valmistamme mm. koulu- ja sairaalakalusteita, toimisto- ja lentokenttäkalusteita sekä alihankintana mm. erikoistasoja ja -ovia.

Erikoisosaajiemme kättenjälki näkyy Karibian loistoristeilijöillä sekä monessa julkisessa rakennuksessa ympäri Suomen.

Lue lisää joenerikoiskaluste.fi

Kaupallinen tuottaja

Haemme pieneen, mukavaan porukkaamme kaupallista tuottajaa kokopäiväiseen toimistotyöhön, johon kuuluu esimerkiksi kirjanpidon perusteita, palkanlaskentaa ja tavaran tilauksia. Työnkuva on monipuolinen eikä aika käy pitkäksi.

Kaupallinen peruskoulutus on hyvä pohja työlle, mutta haemme ensisijaisesti motivoitunutta, sitoutunutta tekijää kahdeksanhenkiseen tiimiimme. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Tiedustelut työnkuvasta: Sami Maho, sami.maho@joenerikoiskaluste.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.