Joensuu

Joensuun Lukituspiste Oy

Joensuun Lukituspiste Oy

Joensuun Lukituspiste Oy on vuonna 2003 perustettu turvallisuusalan yritys. Palvelemme asiakkaitamme lukitus- ja turvallisuus asioissa yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat muun muassa kunnat, rakennusliikkeet, pientalorakentajat, isännöitsijätoimistot sekä suuret kiinteistölaitokset. Toimintamme perusteita ovat laatu, luotettavuus, täsmällisyys sekä nopea palveluaika.

Olemme pieni, joustava toimija markkinoilla, ja meiltä uusi työntekijä saa haasteellisen työkentän, mukavan työympäristön ja kehittyvän alan.

Lue lisää lukituspiste.fi

Tekninen myyjä

Etsimme riveihimme teknistä myyjää, ja pääasiallinen työtehtäväsi on uuden ajan tuotteiden myynti sekä toimistolla että asiakaskäynneillä. Toivomme, että sinulla on sähköalan tietämystä ja atk-järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Alan koulutus on eduksi.

Hyvä suomen kielen taito riittää työssä, ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkuvan työn takia.

Tiedustelut työnkuvasta: Ari Jurvanen, toimitusjohtaja, 010 421 8000 tai ari.jurvanen@lukituspiste.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.