Kuopio

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy

Kun halutaan lähteä saneeraamaan ja rakentamaan uutta vanhan tilalle, pitää hoitaa ensin perusteellisesti purkutyöt. Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy on ammattitaho saneerauspurkutöissä laidasta laitaan. Nyt yritys lähtee laajentamaan toimintaansa systemaattisemmin Pohjois-Savoon.

Katso lisää osoitteessa joensuunrakennuspurku.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme kaupallista tuottajaa monipuoliseen työhön, joka sisältää esimerkiksi B2B-puolen uusasiakashankintaa, erityisesti rakennusliikkeille, sekä määrälaskentaa ja kustannuslaskentaa. Etsimme itsenäisestä työstä nauttivaa tekijää, joka ryhtyy pyörittämään toimintaa Kuopiossa ja laajemmin Savossa. Tarkka työnkuva rakennetaan osaamisen pohjalta.

Arvostamme kaikkea rakennusalan tietämystä ja näkemystä, samoin työnjohdon ja työmaan organisoinnin osaaminen on eduksi. Tulet toimimaan vastuullisessa asemassa, joten tarvitset oma-aloitteista, itsenäistä työotetta ja halua nähdä oman työn tuloksia. Meillä on joustava työaika ja yhteisö, ja toivomme joustavuutta myös sinulta. Meillä ei ole vielä fyysistä toimipistettä Kuopiossa, mutta haluamme laajentaa tätä kautta toimintaamme myös Savoon.

Auton käyttömahdollisuus on eduksi ja ajokortti ja satunnainen matkustusvalmius tarpeen.

Tiedustelut työnkuvasta: Jari Tolvanen, puh. 050 560 4092 tai info@joensuunrakennuspurku.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.