Joensuu

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy

Kun halutaan lähteä saneeraamaan ja rakentamaan uutta vanhan tilalle, pitää hoitaa ensin perusteellisesti purkutyöt. Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy on ammattitaho saneerauspurkutöissä laidasta laitaan. 

Me olemme kuin pieni perhe. Meillä on oikeat ihmiset oikeissa paikoissa ja joustava työyhteisö, jossa innovatiivinen ja aikaansaava tekijä saa vapautta.

Lue lisää joensuunrakennuspurku.fi

Kaupallinen tuottaja

Haemme kaupallista tuottajaa monipuoliseen työhön, joka sisältää esimerkiksi sosiaalisen median päivittämistä ja markkinoinnin tehtäviä, uusasiakashankintaa sekä määränlaskentaa ja kustannuslaskentaa. Rakennetaan tarkka työnkuva osaamisesi pohjalta.

Kaikki rakennusalan näkemys, kokemus ja osaaminen on eduksi, samoin työnjohtamisen osaaminen työmaalla on erittäin iso etu. Meillä on käyttöä myös digitaaliselle osaamiselle. Toivomme sinulta kiinnostusta kaupallisiin tehtäviin ja alaamme sekä myyntihenkistä asennetta. Meillä on joustava työaika ja yhteisö, ja toivomme joustavuutta myös sinulta. Työ sijoittuu välillä työmaalle. Meillä on mahdollisuuksia myös etätyöhön.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on etu. Työssä pärjää hyvällä suomen kielen taidolla.

Tiedustelut työnkuvasta: Jari Tolvanen, puh. 050 560 4092 tai info@joensuunrakennuspurku.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.