Joensuu

JPH-Maanrakennus Oy

JPH-Maanrakennus Oy

JPH-Maanrakennus Oy on maanrakennusalan palveluita tarjoava yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Pohjois-Karjalassa. Peruspalvelukokonaisuutemme käsittää teollisuus- ja pohjarakentamisen, perustustyöt sekä tie- ja kadunrakennustyöt

Olemme sitoutuneet laadun peruselementteihin, jotka ovat kustannustehokkuus ja aikataulujen pitävyys. Nämä laadun elementit ovat ohjanneet toimintaamme koko historiamme ajan ja ne ovat toimintamme perustana myös nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme työntekijöillemme pienen yrityksen edut: joustavuuden ja mahdollisuuden kehittyä yksilöllisesti.

Lue lisää jph-maanrakennus.fi

Kaupallinen tuottaja

Tarvitsemme kaupallisen tuottajan B2B-myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Työtehtävä sisältää muun muassa teollisuuspuolen uusasiakashankintaa, asiakkaiden kontaktointia ja asiakastapaamisia. Meillä on suunnitteilla myös uusia tuotteita, ja markkinoinnin taidot ovat toivottuja.

Me arvostamme myös henkilöstöosaamista, ja kaikki rakennusalan tietämys ja näkemys on eduksi. Tulet toimimaan vastuullisessa asemassa, joten tarvitset oma-aloitteista, itsenäistä työotetta ja halua nähdä oman työn tuloksia.

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Jarmo Hirvonen, toimitusjohtaja, puh. 050 583 8506 tai jarmo.hirvonen@jph-maanrakennus.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 25.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.