Kainuu

JPS-Kuljetus Oy

JPS-Kuljetus Oy

JPS-Kuljetus Oy on Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva vastuullinen ympäristöhuoltoalan yritys. Tuotamme palveluita yksityisille, yrityksille, yhteisöille sekä muille palveluita tarvitseville. Haluamme olla asiakkaidemme luotettavin ja laadukkain kumppani yhteisen ympäristömme ylläpitämisessä.

Toimintaamme kuvaavat asiakaslähtöisyys, paikallisuus ja luotettavuus vuorokauden kaikkina aikoina ympäri vuoden.

Yrityksessämme on iloinen ilmapiiri ja porukka viihtyy. Olemme ideoille avoimia ja haluamme kehittyä koko ajan. Nyt olemme erityisesti kehittämässä metallipuoltamme ja sen asiakashankintaa sekä kuluttaja- että yrityspuolella. Siksi riveissämme onkin myyjän mentävä aukko, johon etsimme sopivaa palaa. 

Hae meille rohkeasti!

Lue lisää jatekuljetus.com

 

Myyjä

Myyjänä työtehtäväsi keskittyy erityisesti jätteen keräilyn, jätteiden kierrätyksen, metallienkeräyksen ja kierrätyksen asiakkuuksien asiakashankintaan ja hoitamiseen sekä kuluttaja- että yrityspuolelle. Taloushallinto huolehtii laskutuksesta, joten saat keskittyä täysin myyntityöhön ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Työ onnistuu meillä joustavasti etänä kotitoimistolta, yrityksemme tiloissa ja jonkin verran asiakkaidenkin luona. Jätehuolto usein edellyttää asiakaskäyntejä tarpeiden kartoittamiseksi.

Meille tärkeintä on hyvän tekijän löytäminen. Etsimme iloista asennetta, tekemisen meininkiä ja jämäkkää asennetta työhön tarttumiseen. Papereilla ei ole painoarvoa, sillä me koulutamme alan syövereihin – kunhan myyntityö maistuu, suomen kieli sujuu ja ajokortti löytyy.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Juha-Pekka Seppänen, puh. 040 564 2628 tai juha.seppanen@jpskuljetus.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi