Jyväskylä

Jyskän Varastomyymälä Oy

Jyskän Varastomyymälä Oy

Olemme lämminhenkinen yksityinen perheyritys, jossa ilmapiiri on erinomainen, ja arvostamme erilaisia persoonia joukossamme. Meillä on erittäin hyvä ryhmähenki ja teemme paljon yhdessä työtä. Yrityksen sisällä on mahdollisuus tuoda omia vahvuuksia esille.

Jyskän Varastomyymälä Oy on sijainnut nykyisellä kauppapaikallaan yli 30 vuotta ja asiakaskunta koostuu pitkälti vakioasiakkaista. Meillä on paljon pitkäaikaisia myyjiä henkilöstössämme sekä opiskelijat tekevät meillä myös koulun ohessa töitä ympäri vuoden.

Lue lisää jyskanvarastomyymala.fi

Myyjä

Pääasiallinen työsi tulee olemaan asiakaspalvelua rakentamisen, työkalujen, sähkötyökalujen, elektroniikan, puutarhan, vapaa-ajan, kalastuksen ja harrastustarvikkeiden osastolla.

Myymälä on hyvin laaja ja tuotteita on paljon. Yleistietämys rakentamisesta ja elektroniikasta katsotaan eduksi. Työhön kuuluu myös tuoteryhmistä vastaamista ja tavaroiden tilaamista. Työ sisältää todella paljon erilaisia tehtäviä myyntityöstä hyllytykseen ja tilaamisesta järjestelemiseen vaihtelevasti päivien aikana, joten isojen kokonaisuuksien hallinta ja maalaisjärjen käyttö on edellytys.

Viikottainen työaikamme on 37,5 tuntia, ja se jakautuu kello 8.00–20.00 välille arkisin ja kello 9.00–18.00 välille lauantaisin. Sesonkiaikoina (syksy, joulu, maaliskuu ja kesäkuu) olemme auki myös sunnuntaisin kello 10.00–16.00.

Toivomme löytävämme joukkoomme erinomaisen tiimityöskentelijän ja supliikin asiakaspalvelijan. Kaipaamme sinulta yrittäjähenkisyyttä, oma-aloitteista työotetta, siistiä yleisilmettä asiakaspalveluun sekä halua ja kykyä heittäytyä.

Tiedustelut työnkuvasta: Timo Puustinen, mainos@jvm.fi tai p. 040 514 8577

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.