Jyväskylä

K-S Ecoled Oy

K-S Ecoled Oy

Lisää valoa, vähennä sähköä.

Tarjoamme valaistuksen ja sähköurakoinnin tuotteineen ja palveluineen asennettuna, käyttöönotettuna ja käyttökoulutuksen kera – unohtamatta mahdollista huoltosopimusta, joka takaa asiakkaillemme huolettoman ja kustannustehokkaan järjestelmän vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää ecoledlight.fi

Kaupallinen tuottaja

Työtehtäväsi koostuvat pääosin asiakaspalvelusta, asiakkaiden kontaktoinnista ja myynnistä sekä sosiaalisen median markkinoinnista. Meillä on asiakaslähtöinen toimintatapa, ja haluamme olla lähellä asiakasta, kontaktissa kasvotusten ja puhelimitse. Työnkuva sisältää matkustamista asiakaskäynneillä Helsinki–Oulu-välillä, ja työssä on myös etämahdollisuus.

Olemme työnantajana joustava molempiin suuntiin, ja toivomme sitä myös sinulta. Arvostamme luotettavuutta, innostusta, ahkeruutta ja sosiaalisuutta. Aikaisempi myyntikokemus ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Jussi Järvinen, projektipäällikkö, puh. 0400 848 324 tai jussi.jarvinen@ecoledlight.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.