Kouvola

Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso Oy

Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso Oy

Emoyhtiömme on vakaa kotkalainen, 115-vuotias sijoitus- ja mediatalo Eteenpäin Oy. Meillä on erinomaiset työsuhde-edut ja kiinteä, kilpailukykyinen palkkaus tarjolla koulutuksen jälkeen. Työntekijämme saavat paljon vapautta työnsä kehittämiseen ja oman työtapansa toteuttamiseen. Yrityksenä katsomme eteenpäin ja haluamme kehittää liiketoimintaamme.

Katso lisää osoitteessa www.pkank.fi
 

Markkinointipäällikkö Trainee

Pääasiallinen työtehtäväsi on ilmoitustilan myynti printtiin ja digitaalisiin tuotteisiimme puhelinmyyntinä ja face to face -myyntinä. Työhön kuuluu myös printtilehden ilmoitussijoittelu ja painotilaukset.

Perinteinen printti on muuttumassa. Tällä hetkellä se on edelleen vahvasti osana yritysten markkinointia, mutta ansaintakanavia täytyy etsiä myös digitaalisen kanavan kautta. Tähän haemme raikasta näkemystä ja kokemusta sekä uusia, innovatiivisia ideoita.

Toimipaikkamme ovat Kouvola ja Kotka, ja työaikamme on arkisin kello 8.30–16.00. Etätyö on meillä mahdollista.

Meidän joukkoomme sopiva, tuleva markkinointipäällikkö on ulospäin suuntautuva, rohkea, varustettu hyvällä itsetunnolla ja uskaltaa tuoda ideansa esiin. Arvostamme myös ahkeruutta, täsmällisyyttä ja huumorintajua. Tarvitset työssä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tiedustelut työnkuvasta: Piia Akkanen, puh. 044 776 0199 tai piia.akkanen@pklehti.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.