Kouvola

Hiustropiikki Oy

Kennel-Rehu Oy

Kennel-Rehu tarjoaa koiranruokaa suoraan valmistajan tehtaanmyymälästä ja kiertävästä koiranruoka-autosta. Monipuoliset tuotteet ovat tarjolla myös verkkokaupassa. 

Katso lisää osoitteessa www.kennelrehu.fi

Markkinointivastaava

Markkinointivastaavanamme vastaat monipuolisesti markkinoinnin tehtävistä. Verkkosivujen sisällön ja visuaalisen puolen ideointi, suunnittelu, päivitys ja kehitys on tärkeä osa työtä, samoin kuin asiakaspalvelu. Olemme pieni yritys, joten tarvitsemme joustavaa yrittäjähenkisyyttä ja valmiutta auttaa myös esimerkiksi tuotannollisessa puolella tarvittaessa.

Etsimme reipasta, oma-aloitteista, positiivista ja ulospäin suuntaunutta tyyppiä, joka on valmis tekemään mitä tilanne vaatii. Haemme uutta näkökulmaa markkinointiimme, joten arvostamme näkemystä, ideoita ja markkinoinnin tuntemusta sekä tietenkin mielenkiintoa meidän alaamme kohtaan. Tarkka työtehtävä rakentuu myös omien vahvuuksiesi mukaan.

Tiedustelut: Ann-Mari Riihimäki, puh. 040 061 5683 tai ann-mari.riihimaki@kennelrehu.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Lue lisää koulutuksesta osoitteessa www.kaupallinentuottaja.fi.