Mikkeli

Kerimaan Lomakeskus Oy

Kerimaan Lomakeskus Oy

Kerimaan Lomakeskus tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen matkailualan työpaikan ja työskentelyn kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden ja mukavien työtoverien parissa.

Meillä on monipuolisia majoitusmahdollisuuksia yksityisille ja yrityksille, vain 15 kilometrin päässä Savonlinnasta. Saunalliset luhtihotellihuoneistot, yksilölliset lomamökit, Sylkynjärven saunaranta useine saunoineen, Kerigolfin 18-reikäinen golfkenttä ja hyvät ulkoilumaastot luontopolkuineen tarjoavat laadukkaita harrastusmahdollisuuksia. Talvella Kerimaasta pääsee lähes mökin vierestä kymmenien kilometrien pituiseen latuverkostoon. Kaksi suosittua laskettelurinnettä on vain 20 km etäisyydellä, ja Punkaharjulla on Saimaan retkiluistelureitit.

Katso lisää osoitteessa kerimaa.fi

Ohjelmapalveluvastaava

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi

  • lomakeskuksen kesä- ja talviohjelmapalvelujen, tapahtumien ja aktiviteettien kehittäminen ja käytännön toteuttaminen
  • kehittämisen painopiste erityisesti luontoaktiviteeteissa; kehitettäviä tuotteita ja palveluja ovat myös matkailun uudet, digitaaliset mahdollisuudet
  • lomakylän kotimainen ja kansainvälinen markkinointi, erityisesti sosiaalisessa mediassa
  • kotisivujen kehittäminen ja ylläpito
  • osallistuminen tarpeen mukaan muihin lomakylän tehtäviin.

Työ sisältää erikseen sovitun mukaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Toivomme löytävämme ulospäin suuntautuneen, palveluhenkisen, joustavan ja oma-aloitteisen tekijän, joka sopii työyhteisöömme ja työskentelee sujuvasti tietokoneen kanssa. Arvostamme sanavalmiutta, oppimishalua ja esiintymiskykyä sekä urheilullisuutta ja kiinnostusta luontoon. Partio tai vastaava harrastustoiminta, kalastusharrastus ja kalastusosaaminen on ehdottomasti plussaa.

Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Muu kielitaito sekä ensiaputaito, hygieniapassi ja anniskelupassi ovat eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Sonja Hentunen, kerimaa@kerimaa.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.