Lappi

Kieringin Lomakylä Oy

Kieringin Lomakylä Oy

Kieringin Lomakylä on keskellä Lapin maaseutua sijaitseva, vuonna 2011 perustettu matkailuyritys. Vierailijat ihmettelevät, miten voikin keskellä korpea olla paikka, jossa on kaikkea.

Pääasialliset asiakasryhmämme ovat moottorikelkkailijat, ohi kulkevat moottoripyöräilijät ja luonnossa liikkujat. Tarjoamme hotellitasoista majoitusta, lomahuoneistoja, caravan-alueen sekä ravintolapalveluita. Meillä on 550 anniskelupaikkaa käytössä tapahtumissa ja sisäpaikkojakin 160.

Palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi moottorikelkkasafarit ja luontoretket. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme matkailupainotteisemmaksi.

Lue lisää kieringinloma.fi
 

Markkinointisihteeri

Haemme tiimiimme markkinointisihteeriä tekemään myyntiä ja markkinointia kansainvälisellä kärjellä. Työpaikka sijaitsee yrityksemme toimipisteessä Kieringissä, noin 120 kilometriä Rovaniemeltä, mutta etätyötkin ovat meillä mahdollisia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai matkailualan tuntemusta sekä vahvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on myös eduksi, etenkin saksa ja ranska. Hyvä suomen kielen taito ei ole välttämätön. Toivomme, että jaat intohimomme luontoon, Lappiin ja luonnossa aktiivisesti liikkumiseen. 

We are looking for a marketing assistant who will work in international sales and marketing, in particular. The job is located in Kierinki, about 120 kilometers from Rovaniemi, but working from home is also possible.

We hope that you already have experience with sales and marketing or are familiar with the industry. You will need excellent English, and other language skills are a plus, especially French and German. Fluent Finnish is not a requirement. We would love it if you shared our passion for nature, Lapland and an active lifestyle. 

This job is only available via Kaupallinen tuottaja recruitment training program.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.