Kouvola

Kilpihovi Oy

Kilpihovi Oy

Kilpihovi on mainos- ja opastealan yritys Kotkassa, ja haluamme olla hallitusti kasvava oman alamme ykkösyritys Suomessa. Toimimme nykyaikaisena, joustavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina asiakkaillemme, jotka koostuvat sekä suurista kansainvälisistä yrityksistä että pienemmistä paikallisesti toimivista yrityksistä ja yhteisöistä. Työkohteet ovat Suomen eturivin kohteita, ja tarjoamme onnistumisia vaativassa ympäristössä.

Katso lisää osoitteessa https://www.kilpihovi.fi

 

Projektimyyjä

Projektimyyjänä pääasiallinen työtehtäväsi on yrityksen tuotteiden projektimyynti, ja työ sisältää paljon asiakastapaamisia ja matkustamista. Toimistomme on Kotkan Karhulassa, mutta työtä voi tehdä paljolti myös etänä. Työkohteet sijaitsevat eteläisen Suomen alueella.

Toivomme sinulta hyviä yleistietoja sekä halua tutustua paremmin rakennusalan sopimus- ja työkäytäntöihin. Aikaisempi kokemus yritysmyynnistä on eduksi. Tarvitset työssä ajokorttia, ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen on suotavaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Jari Hovi, toimitusjohtaja, jari.hovi@kilpihovi.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.