Mikkeli

Kixit Oy

Kixit Oy

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainostoimisto, viestintätoimisto ja digimarkkinoinnin osaaja, jossa töitä teemme täydestä sydämestämme. Rakennamme asiakassuhteitamme pitkällä tähtäimellä, siksi myös luottamuksellisuus ja luotettavuus ovat meille kunnia-asia. Arvostamme tiimimme jäseniä ja haluamme tukea myös sinua pääsemään parhaimpaasi.

Suhtaudumme jokaiseen työhön ja toimeksiantoon suurella intohimolla ja luovuudella. Olemme erityisesti kokonaisvaltaisen viestintä- ja markkinointisuunnittelun osaaja, mutta lisäksi teemme myös pienempiä osakokonaisuuksia, kampanjasuunnitelmia sekä tarjoamme erilaisia asiantuntijapalveluita ja kumppanisparrausta asiakkaillemme. 

Kixit Oy onkin toiminut lähes 15 vuotta paikallisten, valtakunnallisten ja kansainvälisten toimijoiden luotettavana kumppanina.

Katso lisää osoitteessa kixit.fi

Digimarkkinoija

Pääasialliset työtehtävät tulevat olemaan ohjelmallisen ostamisen XBuy-palvelun myyntiin sekä digitaalisten kampanjoiden ja someviestinnän käytännön toteutukseen liittyviä tehtäviä, kuten mm.

  • kustannusarvioiden ja sopimusten teko
  • dataan pohjautuvat kampanjan kohderyhmävalinnat
  • kampanjoiden käytännön toteutus digitaalisen ostamisen työkaluilla
  • kampanjoiden reaaliaikainen seuranta ja modifiointi
  • kampanjaraportoinnit ja yhteenvetojen työstö asiakkaille
  • budjetti- ja aikatauluseuranta

Työ vaatii erittäin hyvää digitaalisen markkinoinnin ja kanavien osaamista, sisältötuotannon taitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, avoimuutta uusille haasteille sekä huumoritajua, eli toimistollamme on kiireestä ja tiukoista aikatauluista huolimatta rennon letkeä tunnelma. Arvostamme myös sitkeyttä, taitoa ratkaista haasteita oma-aloitteisesti ja paineensietokykyä. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä hyvät perustaidot asiakaskohtaamisissa ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Aikataulujen ja budjettien seuranta vaatii myös huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, joita ilman projektit eivät etene.

Tiedustelut työnkuvasta: Vesa Kärkkäinen, puh. 040 583 7993 tai vesa@kixit.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.