Turku

Klopal Oy

Klopal Oy

Olemme web- ja mobiilipohjaisiin ohjelmistototeutuksiin erikoistunut softatiimi, joka tekee ohjelmistokehitystä startup-asenteella. Meillä on pieni, ketterä ja rento tiimi, joka pystyy toimimaan nopeasti. Porukkana meillä on jalat maassa ja teemme paljon yhdessä, mutta huomioimme kaikkien työntekijöiden vapaa-ajan ja perheen.

Lue lisää klopal.com

Ratkaisumyyjä

Olemme ohjelmistokehitysyhtiö, ja tarvitsemme nyt riveihimme tekijää ratkaisumyyntiin. Työnkuva sisältää uusasiakashankintaa, prospektointia ja avainasiakkuuksien hallintaa. Työtä tehdään sekä puhelimitse ja sähköpostitse, mutta valtaosa siitä koostuu asiakaskäynneistä.

Toimipisteemme sijaitsee Salossa, mutta myös etätyöt ovat täysin mahdollisia.

Toivomme sinulta vahvaa kiinnostusta alaamme kohtaan, esimerkiksi teknistä koulutusta tai IT-alan taustaa. Aikaisempi kokemus myyntityöstä on plussaa, mutta haemme ensisijaisesti rohkeaa asennetta ja motivaatiota tehdä myyntityötä. Me olemme matalan hierarkian porukka, ja etsimme sinua, joka otat aktiivisesti vastuun omasta työstäsi ja olet työotteeltasi itsenäinen ja yrittäjähenkinen.

Porukkamme on kansainvälinen, joten englannin kielen taito on tarpeen. Auton käyttömahdollisuus on eduksi asiakaskäyntejä ajatellen.

Tiedustelut työnkuvasta: Sebastian Haapahovi, Sebastian@klopal.com tai 041 517 1897

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.