Kuopio

Konditoria Malmberg Oy

Konditoria Malmberg Oy

Konditoria Malmbergilla on jo 30 vuotta vahvaa osaamista, vankka talous sekä pitkät leipomoalan perinteet. Olemme kasvava ja koko ajan kehittyvä leipomo-konditoria, joka elää ajan hengessä. Tarjoamme kakut, leivokset, leivät ja sämpylät sekä verkkokaupasta, Kuopion kahvilasta että Kinnunlahdella sijaitsevasta leipomon myymälästä. Vuoden 2016 Menestyjä -tittelin ja Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatin ansainnut yrityksemme on myös hyvän maineensa arvoinen.

Lue lisää konditoriamalmberg.com

Myyjä, leipomotyöntekijä

Pääasiallinen työtehtäväsi on myynti yritys- ja yksityisasiakkaille. Käytännössä se tarkoittaa tilauksien vastaanottamista puhelimitse ja sähköpostin kautta. Työhön kuuluu myös myynti leipomon myymälässä ja myyntitiskin kuntoon laittaminen.

Kaipaamme panostasi myös leipomon aputöissä: pakkauksessa, siivouksessa ja osallistumisessa leipomotyöskentelyyn. Työtehtäviä ovat esimerkiksi pikkuleipien ja leivosten pakkaaminen valmiiksi rasioihin, tuotteiden pellittäminen, leipomon siistiminen ja astianpesukoneen käyttö.

Työnkuva rakentuu myös tekijänsä vahvuuksien mukaan ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen. Työpaikka on Kinnulanlahdella ja työaika sijoittuu kello 8.00–17.30 välille, pääosin maanantaista perjantaihin, vaikka lauantaivuoroja voi olla satunnaisesti.

Toivomme löytävämme joukkoomme joustavan ja työntekoa pelkäämättömän tiimipelaajan, jolla on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Sami Malmberg, sami@konditoriamalmberg.com

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.