Mikkeli

Konstniekka Oy

Konstniekka Oy

Konstniekka on ketterä teknologiayritysten asiakashankintaan erikoistunut yritys. Palveluitamme ovat asiakashankinta, markkinakartoitukset ja myyntivalmennukset. Teemme pääsääntöisesti töitä kotikonttoreilta käsin, mutta kokoonnumme kuitenkin säännöllisesti toimistolle. Halutessasi voit myös valita työskentelyn konttorilla, jos se sopii sinulle paremmin. Etsimme tämän koulutuksen kautta työkaveria, joka voi sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa.

Katso lisää yrityksestämme www.konstniekka.fi 

Asiantuntijapalveluiden myyjä

Pääasiallinen työtehtäväsi on auttaa teknologiayrityksiä löytämään uusia asiakkaita. Tämä tarkoittaa käytännössä

  • yritysehdokkaiden kaupallisen potentiaalin arviointia (liidien kvalifiointi)
  • päättäjien etsimistä ehdokasyrityksistä (välineenä Linkedin, web, google)
  • myytävän asian hyötyjen kiteyttämistä asiakasehdokkaille (välineenä puhelin-, email, verkkoneuvottelu)
  • jatkossa on mahdollisuus laajentaa työnkuvaa (asiakkuuden hoito, kampanjasuunnittelu, asiakkaiden sparraus, valmennus)

Keskustelemme asiakasehdokkaiden kanssa liiketoimintatasolla, joten emme odota sinulta syvällistä tietoa asiakasyritysten toimialasta. Kaikkeen perehdytetään.

Toivomme sinulta ennen kaikkea kykyä hahmottaa oleellinen. Lisäksi järjestelmällisyys ja halu oppia uusia asioita ovat tärkeitä, eikä ripaus huumoria ole pahitteeksi. Tuntemus liiketoiminnan tai jonkun teknologia-alueen perusteista helpottaa työtäsi.

Tiedustelut työnkuvasta: Olli Ikonen, olli.ikonen@konstniekka.fi tai +358 (0)44 308 5501

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.