Kuopio

Kunnonpaikka Oy

Kunnonpaikka Oy

Kunnonpaikka on monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja tuottava kylpylähotelli Kuopion kupeessa. Huoltoliitto ry:n omistama kohde sijaitsee upean järvimaiseman äärellä tarjoten mahtavat puitteet erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin, hemmotteluhetkiin ja juhliin. Asiakastarpeisiin suunnitellut työhyvinvointipäivät ja kokoukset järjestyvät uusituissa tiloissamme erinomaisesti tai leppoisan miniloman viettämiseen rentoutuen ja tanssien.

Kunnonpaikassa työskentelee iso joukko eri alojen ammattilaisia ja pidämme huolta heistä erinomaisilla eduilla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja jatkuvasti muuttuvan työympäristön, jossa jokainen päivä on uusi kokemus. Työntekijöillämme on mahdollisuus hyödyntää työssään palveluitamme ja muovata omaa työnkuvaansa vahvuuksiensa mukaan.

Katso lisää osoitteessa kunnonpaikka.com

 

Key Account Manager

Kunnonpaikka tavoittelee 20% liikevaihdon kasvua, ja hakee nyt myyntityöstä nauttivaa Key Account Manageria auttamaan vahvojen kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Pääasiallinen työtehtävä on yritys-, tyhy- ja kokousmyynti B2B-puolelle sekä asiakkuuksien hoitaminen alusta loppuun. Lopullinen työnkuva kuitenkin yksilöityy omien vahvuuksiesi ja erityistaitojesi mukaan.

Aikaisempi myyntikokemus on ehdottomasti eduksi. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa ja ajokortista on hyötyä. Digitaalinen osaaminen olisi plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Venla Kokkonen, puh. 044 788 9497 tai venla.kokkonen@kunnonpaikka.com

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.