Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy

Pohjois-Savo

Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy

Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy

Kuopion Uuni ja Kaakeli tarjoaa sisustusratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme laadukkaat tuotteet eri tarpeisiin, valikoimistamme löytyy kymmeniä tuotemerkkejä Suomesta ja ulkomailta. Laattojen, tapettien, parkettien, laminaattien ja maalien lisäksi voit tilata meiltä kylpyhuonekalusteet, tulisijat, saunat ja huvimajat. Keraamisten laattojen maahantuojana olemme Kuopion seudulla edelläkävijöitä.

Tehdään yhdessä unelmiesi koti!

Lue lisää https://www.uunijakaakeli.com

 

Sisustusmyyjä

Riveissämme on paikka sisustusmyyjälle, jonka työ painottuu myyntitehtäviin ja uusien asiakasryhmien etsimiseen. Liikkeessämme panostamme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan palveluun sekä pintamateriaalien valinnassa että sisustussuunnitelmien tekemisessä. Meille on tärkeää palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Haluamme kuunnella asiakasta ja löytää kunkin sisustukseen ne kaikista parhaimmat ideat.

Työskentely tapahtuu myymälässämme Kolmisopentiellä Kuopiossa, eikä etätyö ole tässä vaiheessa mahdollista. Tällä hetkellä aukioloaikamme ovat maanantaista perjantaihin kello 9.00–17.00 sekä lauantaisin kello 10.00–14.00. Ajokortti on eduksi.

Toivomme löytävämme pieneen tiimiimme loksahtavan myyjän, joka jakaa aidon palveluasenteemme ja asiakaskeskeisen ajattelutapamme – sekä rakkautemme kauniisiin koteihin!

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pohjois-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.