Kuortti Yhtiöt

Pirkanmaa

Kuortti Yhtiöt

Kuortti Yhtiöt

Haluamme uudistaa perinteisen mallista liiketoimintaamme ja olla alalla erottuva sekä edistyksellinen toimija. Olemme perinteinen perheyritys kolmannessa sukupolvessa – vuonna 1969 perustettu Kuortti Yhtiöt koostuu monipuolisesta yritysperheestä, joka operoi logistiikan ja tilavuokrauksen parissa.

Meillä pääset toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti sekä luomaan itsellesi oman roolin liiketoiminnan kehittäjänä.

Lue lisää http://kuortti.fi

 

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkönämme työntehtäväsi tulisi keskittymään toimitilojen vuokrausliiketoiminnan asiakaspalvelu-, myynti- ja hallintotehtäviin, jossa pääsee myös suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin sekä brändäyksen kehittämistoimenpiteitä.

Meillä on 100% etätyömahdollisuus. Työpiste voidaan järjestää tarpeiden mukaan omista toimitiloista Itä-Tampereelta (esim. Ristinarkku tai Vehmainen). Käytössä olevasta autosta on hyötyä, sillä vuokrattavat toimitilat sijaitsevat toisistaan erillään Itä-Tampereella.

Arvostamme yrityksessämme reipasta asennetta, yrittäjähenkisyyttä, itseohjautuvuutta, oppimishalua sekä digitaitoja.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Juha-Matti Kuortti, juha-matti@kuortti.fi tai puh. 044 257 9452.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi