Turku

Lähirahoitus Oy

Lähirahoitus Oy

Haluamme olla luotettavana kumppanina mukana turvaamassa yritysten päivittäistä toimintaa. Tarjoamme nopeaa apua yrityksen kassanhallintaan ilman piilokuluja: tee vain lasku ja me huolehdimme kaikesta muusta.

Työyhteisössämme on viihtyisä ja avoin työilmapiiri, joka heijastuu myös asiakkaisiin ja pitää asiakastyytyväisyytemme korkealla. Meillä on letkeä ja rento meininki, ja samalla jokaisella on omat vastuualueet ja työntekijämme ovat hyvin sitoutuneita tehtäväänsä. Yrityksellämme on vahvaa kasvua tiedossa ja teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Lähitapiolan ja Säästöpankin kanssa.

Me haluamme antaa työntekijöidemme loistaa.

Lue lisää lahirahoitus.fi

Järjestelmäasiantuntija

Haemme riveihimme teknisen tuen asiantuntijaa, ja olisi erityisen hienoa, jos sinulla olisi myös ymmärrystä koodauksesta.

Työtä tukeva koulutus ja IT-alan tuntemus on eduksi ja kaupallinen asenne on tärkeä, sillä kaikilla työntekijöillämme on keskiössä asiakaslähtöisyys.

Toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, itseohjautuvuutta ja kykyä ja halua tuoda rohkeasti esiin omia ajatuksiasi ja ideoitasi. Meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten yhtiöllä menee ja miten kehitymme. Haluamme sinut, joka haluat olla mukana kasvun tekijänä ja rakennat kanssamme menestystarinaa.

Toimistomme sijaitsee Turun ytimessä, aivan torin laidalla.

Tiedustelut työnkuvasta: Mika Mäkinen, 050 557 6336 tai mika.makinen@lahirahoitus.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.