Lahti Glass Technology Oy

Lahti

Lahti Glass Technology Oy

Lahti Glass Technology Oy

Lahti Glass Technology on valtaosin kansainvälisillä markkinoilla toimiva lasiteollisuuden pitkän linjan ammattilainen. Olemme kuitulasiteollisuudessa oman alamme markkinajohtaja ja haluamme edelleen vahvistaa omaa asemaamme.

Onnistuneet projektit nojaavat pitkään ja vahvaan osaamiseen ja hyvään yhdessä tekemisen ilmapiiriin. Kannustamme myös henkilöstöä omalta osaltaan osallistumaan tuotteiden ja toiminnan kehittämiseen. Työntekijämme ovat osa projektitoimitusketjua ja meillä pääsee syvällisesti tuntemaan kaikki projektitoimusketjun osavaiheet. Siten työntekijämme ovat moniosaajia, joten ammatillinen osaaminen kehittyy meillä varmasti. Kansainvälisen asiakaskunnan ja projektien myötä pääsee tutustumaan erilaisiin maihin, ihmisiin ja kulttuureihin.

Lue lisää https://www.lahti-glass.fi

 

Suunnittelija

Haemme riveihimme mekaniikka-, sähkö- tai automaatioalan suunnittelijaa, joka on kiinnostunut osaamisensa laajentamisesta. Meillä työhösi kuuluisi suunnittelutehtävien ohella viestinnän ja markkinoinnin työtä, joihin saat työkaluja rekrykoulutuksen valmennuksesta.

Toimistomme sijaitsee Lahdessa Ahjokadulla noin 1,5 km keskustasta. Työaika on joustava 7,5 h päivässä, ja pääsääntöisesti työ tapahtuu toimistolla tai asiakkaan luona maailmalla. Etätyö on mahdollista tietyin edellytyksin ja riippuu henkilön toimenkuvasta ja työn vaiheesta.

Mekaniikka-, sähkö- tai automaatioalan suunnitteluosaaminen on iso plussa, samoin suunnittelutyössä käytettävien ohjelmistojen tuntemus. Ennen kaikkea haemme joukkoomme istuvaa asennetta: yhteistyökykyä, halua kehittyä ja avoimuutta uusille haasteille. Työssä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa – ja kaikki muu toki on plussaa – sekä matkustusvalmiutta ja intoa kansainväliseen liiketoimintaan.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jarmo Sopanen, jarmo.sopanen@lahti-glass.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.