Lahti Precision Oy

Lahti

Lahti Precision Oy

Lahti Precision Oy

Lahti Precision on perinteikäs suomalainen teollisuusyritys, jonka juuret ulottuvat sadan vuoden taakse, vuoteen 1914.

mScales on täysin uudenlainen digitaalinen punnituspalvelu ja markkinoiden edelläkävijä. Tavoittelemme nyt voimakasta kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Kansainvälistymisen aloitamme Ruotsista. Pääset mukaan ikimuistoiseen tuotteen kansainvälistämiseen ja saat mahdollisuuden urakehitykselle asiakaspalvelu- ja myyntityössä. Tavoitteenamme on tehdä mScales -brändi tunnetuksi koko toimialalla, erinomainen asiakaskokemus sekä täysin digitaalinen ja skaalautuva palvelu.

Meille töihin tullessa pääset työskentelemään mukavan rennossa työilmapiirissä kannustavien ja tarpeen tullen auttavien työkavereiden kanssa. Palvelu, jota tulisit edustamaan, on uniikki Euroopassa. mScales-palvelulla on vahva asema kotimaan markkinoilla, ja sitä käyttää jo yli 70 asiakasyritystä, jotka ovat valmiita puhumaan palvelun puolesta tarvittaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossa kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä yhdessä punnituksen edelläkävijöiden kanssa.

Lue lisää https://lahtiprecision.com ja https://www.mscales.com

 

Sales Development Representative

Haemme riveihimme Sales Development Representativea, joka pääsisi aloittamaan työn potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnilla, asiakkaan palvelutarpeen kartoituksella, tapaamisten buukkaamisella myyjille sekä myyntiprosessin kehittämisellä nykyaikaisin työkaluin yhteistyössä tiimin kanssa. Työtehtävät voivat muotoutua myös hakijan osaamisen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Lahti Precisionin toimistolla Lahdessa, mutta myös etätyö on mahdollista. Tyypillisesti työskentelemme arkisin kello 8.00–16.00.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta digitaalisia palveluita kohtaan sekä kaupallista tai teknistä koulutusta. Kokemus puhelinmyyntityöstä tai tapaamisten buukkaamisesta on suuri etu, mutta ei välttämätöntä. Työn kansainvälisen painotuksen takia tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa, ja muu kielitaito, kuten ruotsi, on plussaa.

Arvostamme työyhteisössämme halua kehittyä, tuloksenteon nälkää ja eteenpäinpyrkivää asennetta. Sosiaalinen, energinen, positiivisesti ajatteleva ja uusia asioita nopeasti omaksuva persoona istuu hyvin joukkoomme, jossa pyrimme avarakatseisuuteen, pitkäjänteisyyteen ja tavoitteellisuuteen. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Mikko Kähkönen, puh. +358 40 195 2527 tai mikko.kahkonen@lahtiprecision.com.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.