Lametal Oy

Pohjois-Savo

Lametal Oy

Lametal Oy

Olemme alamme kansainvälinen edelläkävijä. Uniikit tuotteemme ja patentoidut teknologiamme yhdistettynä asiakkaiden kuunteluun luovat meistä mielenkiintoisen, laadukkaan ja samalla ketterän kumppanin asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme.

STARK-työlaitteita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva Lametal on alansa johtava, aidosti suomalainen valmistaja, joka tarjoaa suunnittelun, tuotekehityksen, hitsauksen, maalauksen, kokoonpanon, lopputestauksen ja myynnin samasta osoitteesta.

Tällä hetkellä viennin osuus on noin 50% ja seuraavina vuosina tarkoituksemme on kasvattaa se noin 70%. Haemme siis voimakkaasti kasvua niin kotimaasta kuin etenkin viennistä. Meillä työntekijä pääsee osaksi seikkailua, josta ei tekemistä ja kokemuksia puutu.

We know what we sell - We know what we send!

Lue lisää https://stark.fi ja https://www.youtube.com/user/LametalOy

 

Kaupallinen tuottaja

Uuden tekijämme työtehtävät ja työnimike katsotaan yhdessä osaamisen ja kiinnostuksesi mukaan – voisit olla esimerkiksi vientimyyjä, myyntiassistentti tai Sales Manager. Pääasiassa haemme tukea vientimyynnin pariin, mutta persoona, asenne ja osaaminen ovat tärkeimmät kriteerit. Teemme myös paljon video- ja kuvatuotantoa ammattilaisten kanssa, jolloin yhteistyö ja ohjaaminen ovat tärkeässä roolissa, muiden projektien ohessa.

Työpaikka sijaitsee ainakin alun perehdytysjakson ajan Lapinlahden tehtaallamme, sillä opittavaa riittää. Jatkossa etätöitä voi tehdä osana työnkuvaa. Autosta on etua esimerkiksi messuosallistumisia ja myyntireissuja ajatellen. 

Meille tärkeintä on löytää ammattimainen, huumorintajuiseen ja kannustavaan yhteisöömme istuva, avoin persoona, jolla on ahkera ote työhön ja halu kasvaa yrityksen mukana. Haemme myös hyvää, kansainvälistä työtä tukevaa kielitaitoa sekä sujuvaa tietotekniikan kanssa työskentelyä. Aikaisempi myyntikokemus, kansainvälisen liiketoiminnan osaaminen tai alamme tuntemus on luonnollisesti eduksi. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Pauli Smolander, puh. 044 758 6103 tai pauli.smolander@stark.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pohjois-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.