Lammin Sahti Oy

Lahti

Lammin Sahti Oy

Lammin Sahti Oy

Aidon lammilaisen sahdin juuret ovat perimätiedon kautta säilyttäneet lähes muuttumattoman valmistusreseptiikan tähän päivään saakka. Lammin Sahti on Suomen ensimmäisenä pienpanimona ja sahdinvalmistuksen edelläkävijänä valloittanut maailmaa jo yli 35 vuoden ajan. Pioneeripienpanimo on omistautunut olutkulttuurin välittämiselle sukupolvelta toiselle ja jatkaa arvokasta kulttuuriperinnettä — tänäänkin.

Yrityksemme tavoite on kasvaa ja tuottaa lisäarvoa suomalaiseen pienpanimo-genreen, sekä edistää pienpanimokultturia Suomessa.

Olemme suomalainen perheyritys ja vielä pieni toimija, mutta halu kasvaa ja laajentua on suuri. Tavoitteisiin pääsemiseksi meidän täytyy kuitenkin saada osaavia lisäkäsiä, jotka pääsevät vaikuttamaan yrityksen prosessien luomiseen ja implementointiin sekä yrityskulttuurin kehittämiseen.

Lue lisää https://www.sahti.fi

 

Panimotyöntekijä

Panimotyöntekijän työnkuvaan kuuluu meillä kokonaisvaltainen prosessisuunnittelu ja resursointi aina markkinoinnista tuotannon suunnitteluun ja toteutukseen sekä osallistuminen prosesseihin, kuten oluen panemiseen.

Fyysinen työntekopaikka sijaitsee panimollamme, mutta mahdollisuus osa-aikaiseen etätyöskentelyyn on myös olemassa. Työaika määräytyy panimo- ja virvoitusjuoma-alan TES:sin mukaan.

Etsimme omatoimista, aloitteellista ja aikaansaavaa ihmistä, joka kykenee tarvittaessa myös lähiesimiestehtäviin. Luonteeltaan hän on ekstrovertti, joka omaa hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja on valmis tarvittaessa edustamaan yhtiötä. Arvostamme kaupallista ja liiketoiminnallista ajatusta ja kykyyn nähdä ja suunnitella toimintaa tuloskeskeisesti ja kustannustehokkaasti sekä ottaa myyntityössä huomioon yhtiön resurssit. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä mallassäkit painavat 25 kg ja niiden nostelu kuuluu panimotyöntekijän arkeen. Ennen kaikkea toivomme pienen yrityksen tarvitsemaa joustavuutta ja reippautta tarttua tarvittaessa työhön kuin työhön.

Tarvitset työssä kykyä työskennellä sujuvasti tietokoneen kanssa, mukaan lukien O365-palvelut, sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Panimon sijainnin takia oma auto tulisi olla käytössä, ja vähintään B-ajokortti on välttämätön, sillä työnkuvaan saattaa kuulua myös pakettiautolla ajamista. C1, C1E, C tai CE-kortti on plussaa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Antti Kääriäinen, puh. 044 252 1012 tai info@sahti.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.