Lappi

Lapin Lehtikustannus Oy

Lapin Lehtikustannus Oy

Yritys on jatkuvasti kehittyvä, innovatiivinen paikallislehti ja Pohjois-Lapin kattavin markkinointikanava. Meidän kauttamme yritykset saavat markkinointituotteet käyntikortista tienvarsimainokseen ja lehtimainoksesta omiin markkinointilehtiin ja digitaalisiin markkinointikanaviin.

Olemme tunnettu ja arvostettu toimija alueella. Meillä on hyvä ja mukava henkilökunta sekä vaihteleva ja mielenkiintoinen työ.

Lue lisää www.sompio.fi, www.inarilainen.fi ,www.saariselansanomat.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana tulet toimimaan myyjänä ja ilmoituskonsulttina Pohjois-Lapin alueella (Sodankylä, Ivalo, Utsjoki). Kierrät paikallisissa yrityksissä ja toimit markkinointikonsulttina kertoen Lapin Lehtikustannus Oy:n tuotteista, lehtimainoksista sekä paino- ja teippausyrityksen tuotteista. Myyt ja solmit pidempiaikaisia ilmoitussopimuksia. Lisäksi mikäli mahdollista, toimit myös lehden myynnissä siinä vaiheessa, kun tilausjaksot päättyvät.

Työpaikka on joko Sodankylässä tai Ivalossa. Työaika on TES:n mukainen 37,5 h/viikko, noudatamme liukuvaa työaikaa ja olemme sopineet käytännöt paikallisesti. Etätyö on meidän normaalia toimintaamme.

Yhteisöömme istuu reipas, oma-aloitteinen, luotettava, asiallinen ja kohtelias myyjä sekä joustava työkaveri. Osaat tehdä tarjouksia ja pystyt toimimaan luontevasti ja luottamusta herättävästi sekä keskustelemaan yritysten kanssa.

Ajokortti ja oma auto ovat työn kannalta välttämättömät, sillä se sisältää paljon liikkumista Pohjois-Lapin alueella.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Tanja Grönholm, tanja.gronholm@brande.fi tai puh. 050 573 6008. Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jari Haavisto, jari.haavisto@sompio.fi tai puh. 050 559 9813.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 1.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.