Kuopio

Lasilinkki Oy

Lasilinkki Oy

Vuosikymmenten kokemus on muovannut meistä lasilla rakentamisen mestarin. Monimutkainenkin lasi-idea toteutuu nopealla toimitusajalla, parhailla laitteilla ja ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tuotteemme rakennusmääräykset huomioiden. Monipuolisuus on suuri voimavaramme, jonka ansiosta tarjoamme toimivia ja kestäviä tuotteita lasin lukuisiin käyttömahdollisuuksiin.

Meillä on vahvasti kehittyvä ja kasvava yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia projekteja, mukavan työporukan ja mahdollisuuden oikeasti muuttaa ja edistää asioita.

Katso lisää osoitteessa
lasilinkki.fi
essis.fi

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työnkuvasi painottuu myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Työsi sisältää myös reskontraa, laskutusta ja sosiaalista mediaa. Kontaktoimme suunnittelijoita, työskentelemme messuilla ja käymme arkkitehtien luona esittelemässä tuotteitamme. Meillä on myös etätyömahdollisuuksia.

Kaikki aikaisempi myyntikokemus on eduksi. Työskentelemme myös kansainvälisissä tehtävissä, joten tarvitset englannin kielen taitoa. Graafiset taidot ovat plussaa, esimerkiksi mainosten ja tuotekorttien tekeminen Adoben ohjelmilla. Arvostamme visuaalisuutta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta sosiaaliseen mediaan.

Tiedustelut työnkuvasta: Essi Sundman, puh. 040 565 2957 tai essi.sundman@lasilinkki.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.