Oulu

Ledistys Oy

Ledistys Oy

Ledistys Oy:n syntytarina sijoittuu vuoteen 2011. Yritys sai alkunsa kolmen Karsikkaan kiinnostuksesta LED-valaistuksen mahdollisuuksiin. Valaisinten maahantuojasta ja valaisinmyyjästä olemme kasvaneet valaisinvalmistajaksi ja valaistusratkaisujen toimittajaksi. Valaisemme teollisuuden ja maatalouden tuotanto- ja varastorakennukset, urheiluhallit ja myymälät. Pääkonttorimme ja tuotantomme sijaitsee Kempeleessä. 

Lue lisää ledistys.fi/

 

Ratkaisumyyjä

Jos olisit tekemässä yrityksellesi investointia, mitä seuraavista asioista pitäisit tärkeänä?

  • Investointi parantaa tuottavuutta
  • Investointi on pitkäikäinen
  • Takaisinmaksuaika on mahdollisimman lyhyt
  • Pienempi kertainvestointi houkuttelee
  • Toimittaja on tunnettu alalla ja myyjä asiantunteva
  • Tuntuisiko mielekkäältä perustella asiakkaalle, miksi laadukas ja pitkäikäinen ratkaisu on tuottavampi kuin pieni kertainvestointi?

Haemme myyntijoukkueeseemme vahvistusta. Paikka on auki aktiiviselle asiakkaiden luona viihtyvälle myyjälle. Asiakaskuntasi tulee koostumaan teollisuusyrityksistä, maatalouksista ja sähköurakoitsijoista.

Vastaat asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Esität asiakkaalle laatimasi ratkaisuehdotuksen ja varmistat toteutuksen yhdessä asentajien kanssa.

Koulutamme riittävän valaistusosaamisen ja tekninen tukemme tekee valaistussuunnitelmat. Myöhemmin vastaat myös suunnitelmista, vaikka myynnin tekninen tuki onkin auttamassa taustalla. Tärkeintä on halu oppia sekä valaistusalasta että myynnistä. Asiakaskuntasi tulee muotoutumaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Tanja Grönholm, 050 573 6008, tanja.gronholm@brande.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.