Turku

Leipomo Rosten Oy

Leipomo Rosten Oy

Leipomo Rosten on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen, hyvänmakuisen leivän valmistuksessa. Olemme Rostenilla leiponeet leipää ja leivonnaisia jo yli kahdeksankymmenen vuoden ajan. 

Olemme dynaaminen työympäristö, jossa tapahtuu paljon. Pyrimme lunastamaan mottomme "perinteinen edelläkävijä" tekemisessämme. Yrityskulttuurimme on avoin ja välitön, ja tarjoamme sinulle motivoivan ja monipuolisen työpaikan.

Lue lisää www.leipomorosten.fi

Markkinointi- ja myyntiassistentti

Meillä työsi koostuu myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Työhösi kuuluu esimerkiksi:

  • markkinoinnin tukitoimet, somemateriaalin valmistelu ja somesuunnitelmien edistäminen sekä markkinoinnissa sijaistaminen tarvittaessa
  • myynnin asiakashinnastoista ja myynnin järjestelmistä huolehtiminen
  • olemassa olevien asiakkaiden tilausprosessiin osallistuminen ja asiakaspalvelun tehtävissä sijaistaminen tarvittaessa.
  • lisäksi yleiset toimistotehtävät.

Toimipaikka on Turussa sijaitseva Leipomo Rosten, ja meillä on käytössä normaali toimistotyöaika.

Toivomme sinulta jonkinlaista myynnillistä taustaa sekä valmiutta tehdä monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin alustavia työtehtäviä. Vahva kiinnostus somemaailmaan ja kokemus erilaisista muotoiluohjelmista on eduksi. Työssä tarvitaan sujuvaa tietokoneella työskentelyä ja perinteisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa, ja kaikki IT-taidot ovat plussaa. Arvostamme työyhteisössämme monipuolisuutta, oma-aloitteisuutta ja sopeutumiskykyä.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Rami Salomaa, rami.salomaa@leipomorosten.fi, 040 531 8895. Tiedusteluihin vastataan ti 27.8.2019 klo 9–12.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.