Oulu

LevelUp Oy

LevelUp Oy

LevelUp on Suomen kokonaisvaltaisin myynti- ja markkinointitoimisto. Tiimistämme löytyy verkkosivusto- ja kauppatuotannon, digimarkkinoinnin, asiakaskontaktoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Yhdessä olemme yksilöä parempia.

Missiomme on Luoda seuraavan tason menestystarinoita. Keskeisimmät arvomme ovat Aitous, Joustavuus ja Asenne.

Lue lisää levelup.fi/

 

Ratkaisumyyjä

Ratkaisumyyjänä työnkuvasi keskittyy palveluidemme myyntiin. Palveluihimme kuuluvat verkkosivustot ja -kaupat, digimarkkinointi, asiakaskontaktointi ja asiakaspalvelu.

Tavoitteemme on sopia noin kolme tapaamista päivässä. Tapaamisia sovitaan kampanjoidemme kautta tai kontaktoimalla suoraan asiakkaita. Asiantuntijamme ovat tarvittaessa tukena myyntiprosessissa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta digimarkkinoinnista, verkkosivuista tai verkkokaupoista. Kokemus B2B-myynnistä on iso plussa.

Kaikki työntekijämme saavat työskennellä sieltä mistä haluavat työnsä tehdä tai konttoreiltamme. Myös tapaamiset hoidamme pääsääntöisesti etäyhteyksillä. Oman auton käyttömahdollisuus on kuitenkin työssä eduksi mahdollisia asiakaskäyntejä varten.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä omalla urapolulla sekä hyvän tekemisen meiningin kovasta työnteosta huolimatta. Yrityksellämme on kovat kasvutavoitteet. Meillä roolit kehittyvät ja tarkentuvat omien vahvuuksien mukaan. Vastaanotamme sinut lämminhenkisesti ja yhteisöllisesti. Etätöistä huolimatta työskentelemme hyvin tiimikeskeisesti.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Tanja Grönholm, tanja.gronholm@brande.fi, 0505736008. Tiedustelut työnkuvasta Mari Puhto, mari.puhto@levelup.fi tai 040 6849774.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.