Linlog Ky

Keski-Suomi

Linlog Ky

Linlog Ky

Linlog Ky on Keuruulla sijaitseva ympäristöystävällinen logistiikka-alan yritys, jolla on 40 vuoden historia jätealalta.

Hoidamme erilaisia ympäristönhuollon jätekuljetuksia, kuten biojätteen, kuivajätteen, kierrätystavaroiden ja metalliromun kuljetuksia. Käymme myös tyhjentämässä asiakkaiden lokakaivoja. Lisäksi vastaanotamme puhdasta metalliromua sekä muita kierrätettäviä jätteitä sopimuksen mukaan.

Olemme tuoneet jätehuoltoa Keuruulle ja ensimmäisenä toimijana muovikierrätyksen Keuruun taloyhtiöille. Pyrimme kulkemaan kehityksen kärjessä ja ympäristöarvot ovat meille tärkeitä – ne näkyvät meillä myös käytännön toiminnassa. Olemme tehneet aina enemmän kuin on vaadittu ja tavoitteemme on olla alamme edelläkävijöitä.

Työntekijämme viihtyvät meillä hyvin, ja vaihtuvuus on nolla. Meillä on tiimiohjautuva yhteisö, jossa työntekijät saavat järjestää työnsä yhdessä. Arvostamme keskustelevaa kulttuuria, jossa on helppo tuoda asioita esiin ja otamme mielellämme ehdotuksia vastaan. Tarjoamme hyville tekijöille etenemismahdollisuuksia ja vastuuta organisaatiosta. 

Lue lisää www.linlog.fi
 

Myyntiassistentti

Myyntiassistenttina pääasiallinen työnkuvasi koostuu asiakashankinnasta ja myynnistä. Kartoitat Jyväskylän seudun jätehuollon yrityksiä ja tarvittaessa pääset ottamaan vastuuta myös sosiaalisen median markkinoinnista. Työtä on mahdollista tehdä etäyhteyksin, mutta meillä on myös toimisto Pohjoisjärvellä. Mahdollisuus käyttää omaa autoa on eduksi.

Toivomme sinulta itseohjautuvaa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Vaikka kaupallinen koulutus onkin etu, emme palkkaa papereita, vaan haemme liiketoiminnan ymmärrystä ja meidän tiimiimme oikeaa tekijää. Hae siis rohkeasti!

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Jouni Lintula, toimitusjohtaja, puh. 0400 541 354.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.