Lappi

LM Rautamyynti Oy

LM Rautamyynti Oy

Yritys on joustava metallialan moniosaaja ja osa vakavaraista, kehittyvää konsernia. Me tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä päivät ja mahdollisuuden tehdä ja vaikuttaa laajasti pienessä yrityksessä.

Lue lisää lapinmetallikierratys.fi 


Tekninen myyjä

Teknisenä myyjänä pääasiallinen työsi keskittyy uusasiakashankintaan ja myyntityöhön. Työ sisältää myös asiakaspalvelua sekä verkkokaupassa että myymälässä tai varastolla, ja osaamisesi mukaan markkinoinnin toimenpiteisiin osallistumista. Työpaikka sijaitsee Rovaniemen myymälässä ja varastolla aukioloaikojemme mukaisesti kello 8.00–17.00.

Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja fyysisestäkin työstä pitävää myyjää, joka nauttii pienen yrityksen joustavuudesta ja monipuolisista tehtävistä, sillä meillä kaikki tekevät kaikkea. Arvostamme metallialan tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Ajokortti ja auto ovat eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.