Lomakeskus Revontuli

Keski-Suomi

Lomakeskus Revontuli Oy

Lomakeskus Revontuli Oy

Revontuli Resort on Keski-Suomessa, Hankasalmella sijaitseva lomakeskus, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittyä tulevina vuosina entistäkin houkuttelevammaksi kotimaan kokousmatka- ja lomakohteeksi sekä kansainvälisesti merkittäväksi matkailualan toimijaksi.

Parhaillaan käynnissä olevan brändi- ja kehitystyön tarkoituksena on nostaa entisestään Revontulen laatumielikuvaa sekä korostaa luonnonläheisyyttä ja hyvinvointia kaiken toimintamme punaisena lankana. Lasi-iglut järven rannassa, palkitut saunatuotteemme sekä ympäröivät luontokohteet ovat esimerkkejä tuotteistamme, joilla houkuttelemme uusia kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Tarjoamme sinulle vaativan, monipuolisen ja palkitsevan työn sekä mukavan työporukan ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana.

Lue lisää revontuli.fi/fi/
 

Kaupallinen tuottaja

Haemme markkinoinnin ja myynnin osaajaa kotimaan ja kansainväliseen kauppaan.

Etsimme joukkoomme myynnin ja markkinoinnin ammattilaista, jolla on jo aiempaa kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä myyntityöstä tai markkinoinnista sekä intoa oppia uutta ja jatkuvasti muuttuvassa myynnin ja markkinoinnin kentässä.

Vastuualueinasi ovat digimarkkinointi, kansainvälinen myynti sekä muut oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muotoutuvat markkinoinnin ja myynnin tehtävät. Toivomme myös intoa toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, uuden ideointiin ja ideoiden määrätietoiseen toimeenpanoon. 

Hallitset sujuvan markkinointi- ja myyntitekstien kirjoittamisen niin suomeksi kuin englanniksi ja tunnet jo mahdollisesti joitakin digimarkkinoinnin työkaluja ja ohjelmistoja (esim. Facebook Business Manager, Google Ads, Mailchimp). Kansainvälisen kaupan jälleen auetessa osallistut kansainvälisiin myyntitapahtumiin, kontaktoit matkanjärjestäjiä sekä toimit esittelijänä matkanjärjestäjävierailuilla Revontulessa.

Sinulta odotamme:

  • Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja / tai markkinoinnista
  • Asennetta ja intoa tuloksen tekemiseen
  • Ymmärrystä matkailualan liiketoiminnasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta

Eduksi katsomme matkailualan koulutuksen ja kokemuksen majoitus- ja ohjelmapalvelutoiminnasta.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Tiia Valkama, puh. 040 592 2888.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.