Kuopio

Maccoy Marketing Oy

Maccoy Marketing Oy

Olemme alueen suurin tapahtumarakentaja, jolla on hyvät suhteet ja hyvä maine tapahtumarakentamisessa. Pääasiakkaitamme ovat suuret tapahtumat ja yritykset. Myös yksityiset henkilöt vuokraavat kalustoamme.

Meillä on pieni porukka tekemässä ihmeitä. Tänä vuonna olemme laajentaneet katutapahtumien tuotantoon Kuopiossa ja Jyväskylässä. Verkkoja on heitetty vesille ja uusia tuotteita otetaan mielellään käsittelyymme. Työilmapiirimme on rento ja dynaaminen. Koulutamme sinusta tapahtumarakentamisen, tapahtumatuotannon, telttavuokrauksen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisen.

Lue lisää maccoy.fi

Tapahtumatuottaja

Etsimme tapahtumatuottajaa, jonka toimenkuvaan kuuluu markkinointi, myynti, tapahtumasuunnittelu ja muut tapahtumatoteutuksien tehtävät. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi tarjouksien teko, some-markkinointi ja suoramyynti sekä somistamista, telttojen pystyttämistä, roudaamista, vieraiden vastaanottoa, asiakastapahtumien suunnittelua ja tuotepakettien tekemistä.

Työaikamme vaihtelee joustavasti kello 7.00–2.00 välillä ja töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työtehtävät vaihtelevat hieman vuodenajan mukaan. Tapahtumatuotannon osalta kiireisin aikamme on kesällä. Syksyllä taas suunnitellaan, myydään ja markkinoidaan seuraavan vuoden tapahtumia.

Etsimme monipuolista, reipasta ja haasteita pelkäämätöntä tekijää, joka ei epäröi laittaa käsiä saveen. Toivomme, että sinulta löytyy reipas ote myös myynnintekemiseen ja olet valmis hoitamaan asiakkuuksia ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan klousaamiseen.

Sujuvat tietotekniikkataidot ja englannin kielen taito ovat työssä tarpeen. Tehtävä edellyttää ajokorttia, ja kuorma-autokortti tai pikku e-kortti on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Jukka Makkonen, puh. 050 573 6121 tai jukka.makkonen@maccoy.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.