Mikkeli

Mäntyharjun Kärkipyörä Oy

Mäntyharjun Kärkipyörä Oy

Mäntyharjun Kärkipyörä Oy on paikkakuntalaisten ja loma-asukkaiden tärkeä ostospaikka. Myymme, huollamme ja korjaamme kaikki toimittamamme koneet ammattitaidolla. Sopivat välineet työhön, puuhaan ja harrastuksiin. Edustamiimme laitteisiin ja koneisiin tarjoamme kattavan varaosahuollon päämiehemme avulla.

Olemme asiakkaiden arvostama ja pitkät perinteet omaava, mutta kasvuhakuinen ja uudistuva yritys. Meillä on tarjota itsenäinen ja vaihteleva työ sekä pieni, dynaaminen ja yhteisöllinen työyhteisö ja tiimi: autamme toisiamme myös toimipaikkojen välillä.

Katso lisää osoitteessa karkipyora.fi

Pienkone- ja urheiluvälineiden myyjä

Työtehtäviisi kuuluu myynti ja asiakaspalvelu, pienkoneiden jälkimarkkinointi, kassatyöskentely, hinnoittelu, tarjouslaskenta sekä tarjouksien laadinta. Työpaikkasi on Mäntyharjun toimipisteellä, ja työaikamme ovat arkisin 9.00–17.00 ja lauantaisin 9.00–14.00.

Tiimiimme sopii aktiivinen ulkoilmaihminen, jolla on kiinnostusta myynti- ja asiakaspalvelutyöhön sekä tuotteisiimme. Toivomme sinulta sisäisen yrittäjyyden asennetta, vaistoa lisämyynnin tekoon, asiakaslähtöistä suhtautumista työhön sekä sujuvia it-taitoja ja luontevaa ulkoista viestintää ja esiintymistä.

Työssä tarvitaan ajokorttia.

Tiedustelut työnkuvasta: Lea Pylvänäinen, puh. 020 734 4844 tai karkipyora@gmail.com

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.