Marine

Keski-Suomi

Marine

Marine

Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme arvostuksen näkyvän jokapäiväisessä palvelussamme sekä toiminnassamme. Voit olla kokenut konkari tai vasta aivan harrastusurasi alussa; meille kaikki ovat samalla viivalla.

Myyjämme ovat oman alansa ammattilaisia. He tuntevat läpikotaisin laitteet sekä koneet harrastusten ja kilpaurien kautta. Usein pelkkä kone ei riitä, vaan mukaan tarvitaan esimerkiksi hallintalaitteita tai turvavarusteita. Myyjämme osaavat kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella asiakkaan tarpeet. Näin löydetään juuri sopiva kokonaisuus ja säästytään hutiostoksilta.

Tänä päivänä Marine on Suomen monipuolisin kone- ja veneliike. Jo vuoden 2002 alusta saakka toimineen, pitkäaikaisen alan konkarin kotikaupunki on Jyväskylässä, keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrityksellämme on upouudet tilat Vaajakoskella ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa entisestään.

Missiomme on tehdä ihmisten elämästä hauskaa ja tarjota mahdollisuuksia vapaa-ajan huippuhetkiin – kokea vauhdin hurmaa valtatiellä tai liitää vapaana vetten päällä. 

Lue lisää https://marine.fi/  

https://www.instagram.com/marine.fi_/

 

Konemyyjä

Konemyyjämme auttaa asiakkaitamme nauttimaan elämästä huolettomasti ja täysillä – mihin vuodenaikaan vain. Haluamme auttaa asiakkaita löytämään juuri heille parhaiten sopivat ratkaisut ja tarjoamaan lyömättömän asiakaskokemuksen.

Työnkuvaasi kuuluu asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen tuotepakettien myyntityö ajoittain hektisessäkin, sykkivässä työympäristössä. Pääset kohtaamaan ja kontaktoimaan Jyväskylän Vaajakoskella sijaitsevaan myymäläämme saapuvia asiakkaita ja rakentamaan omia, pitkäaikaisiakin asiakassuhteita. Myyntiä tehdään myös puhelimitse ja vastataan verkkosivujen kautta tulleisiin kyselyihin. Työ voi sisältää myös sosiaalista myyntiä ja sosiaalisen median sisältömarkkinointia.

Tiimissämme tärkeimpiä ominaisuuksia ovat asenne, toimeentarttuva ote ja jaettu kiinnostus ja intohimo alaamme kohtaan. Näillä pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja nämä ominaisuudet luovat pohjan menestyksekkäälle myynnille. Yrityksessämme on loistava tiimihenki ja teemme työtä pilke silmäkulmassa.

Arvostamme kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä sekä uteliaisuutta ja mielenkiintoa moderneja markkinoinnin ja myynnin tapoja kohtaan. Toivomme sinulta pitkäjänteistä, asiakaslähtöistä työskentelyä ja halua auttaa aidosti asiakkaitamme.

Kerro meille itsestäsi ja hae rohkeasti!

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.6.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.