Maxivision

Uusimaa

Maxivision

Maxisat Oy / Maxivision

Maxivision tarjoaa huippulaatuisen TV-palvelun, HD-laatuiset TV-kanavat sekä suosituimmat kanavapaketit kaikkialle Suomeen, niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Olemme osa suomalaista, TV-palveluja tarjoavaa Maxisat Group-konsernia, jolla on yli 35 vuoden kokemus TV- palvelujen saralta.

Seuraavan viiden vuoden aikana haemme merkittävää kasvua TV-palveluiden parista aktiivisen uusasiakashankinnan kautta. Kuituverkot ympäri Suomen ovat meille tärkeä kanava kasvutavoitteiden saavuttamisessa. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisella alalla, joka on voimakkaassa murroksessa. Työskenteleminen meillä on monipuolista ja vapaata ja myös etätyö on meillä täysin mahdollista. Yrityskulttuurimme on moninainen, johtuen kahdesta eri liiketoimintayksiköstä. Meillä on vahva tekemisen meininki ja teknologinen osaaminen toteuttaa TV- palvelut itse ja työntekijöitä asiakaspalvelijoista teknisiin asiantuntijoihin. Teemme työtä hyvässä yhteistyössä tiiviin porukan kesken.

Lue lisää maxivision.fi
 

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Haemme tiimiimme myynti- ja markkinointipäällikköä auttamaan meitä pääsemään tavoitteisiimme. Pääasiallinen fokus myynnissä tulee tapahtumaan kuituverkkokumppanien kautta, joten kumppanuussuhteiden, myynnin ja markkinoinnin hoitaminen tapahtuu pitkälti yhteistyössä verkkotoimijoiden kanssa. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan muun muassa: 

  • Maxivision TV- palveluiden myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävät - pääosin kuluttaja-asiakkaille
  • Kuituverkkokumppaneiden asiakkuussuhteiden hoito
  • Digimarkkinointi (Facebook, Google, SEO) ja lisäksi kuituverkkokumppaneiden kanssa tehtävät myynti- ja markkinointitoimenpiteet
  • Maxivision Internet-sivujen kehitys ja ylläpito
  • Verkkokaupan kehitys ja ylläpito
  • Olemassa olevien asiakkaiden palvelumyynti (kanavapaketit)

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alamme tuntemusta. Olet etsimämme tekijä, mikäli monipuoliset ja vaihtelevat myynnin ja markkinoinnin tehtävät motivoivat sinua, ja olet kiinnostunut alamme kehityksestä. Oma-aloitteinen toiminta, aktiivinen työote ja avoin suhtautuminen asioihin ovat työyhteisössämme tärkeitä ominaisuuksia.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa toimitusjohtaja Tommi Blom, tommi@maxivision.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi