Maxivision

Uusimaa

Maxivision

Maxisat Oy / Maxivision

Maxivision tarjoaa huippulaatuisen TV-palvelun, HD-laatuiset TV-kanavat sekä suosituimmat kanavapaketit kaikkialle Suomeen, niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Olemme osa suomalaista, TV-palveluja tarjoavaa Maxisat Group-konsernia, jolla on yli 35 vuoden kokemus TV- palvelujen saralta.

Seuraavan viiden vuoden aikana haemme merkittävää kasvua TV-palveluiden parista aktiivisen uusasiakashankinnan kautta. Kuituverkot ympäri Suomen ovat meille tärkeä kanava kasvutavoitteiden saavuttamisessa. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisella alalla, joka on voimakkaassa murroksessa. Työskenteleminen meillä on monipuolista ja vapaata ja myös etätyö on meillä täysin mahdollista. Yrityskulttuurimme on moninainen, johtuen kahdesta eri liiketoimintayksiköstä. Meillä on vahva tekemisen meininki ja teknologinen osaaminen toteuttaa TV- palvelut itse ja työntekijöitä asiakaspalvelijoista teknisiin asiantuntijoihin. Teemme työtä hyvässä yhteistyössä tiiviin porukan kesken.

Lue lisää maxivision.fi
 

Asiakaspalvelun myyntikoordinaattori

Tiimissämme on paikka avoinna myyntikoordinaattorille, joka tulee tekemään asiakaspalvelua ja myyntiä osana asiakaspalvelun tiimiä puhelimitse, sähköpostitse, chatissa sekä Facebookissa. Huolehdit myös asiakashallintajärjestelmien operoinnista ja myynnin ja markkinoinnin tukitoiminnoista sekä osallistut telemarkkinointiin ja asiakaskontaktointiin.

Arvostamme myynnin ja asiakaspalvelun kokemusta sekä alamme tuntemusta. Toivomme sinulta kiinnostusta alaamme kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa asiakaspalveluhenkeä sekä myynnillistä asennetta. Oma-aloitteinen toiminta, aktiivinen työote ja avoin suhtautuminen asioihin ovat työyhteisössämme tärkeitä ominaisuuksia.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa toimitusjohtaja Tommi Blom, tommi@maxivision.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi