Oulu

Meranti Siivouspalvelut Ky

Meranti Siivouspalvelut Ky

Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat puhtauspalvelut.

Vuonna 1989 perustetun Merantin liikevaihto vuonna 2019 oli 3,7 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 85 osaajaa, jotka luovat viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä.

Missionamme eli tehtävänämme on tuottaa laadukkaita puhtausalan palveluja asiakas- ja työntekijäläheisesti. Visionamme eli tavoitekuvanamme on toimia uudistuvana puhtausalan edelläkävijänä ja tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme.

Mission ja vision lisäksi Merantin toiminta pohjaa vahvoille arvoille: 

  • Teot: Hoidamme vastuumme ja velvollisuutemme ammattitaitoisesti.
  • Tieto: Kehitämme toimialaamme ja itseämme jatkuvasti alan osaajana.
  • Tunteet: Toimimme inhimillisesti, rehellisesti ja oikeudenmukaisesti ansaiten luottamuksen.
  • Tuottavuus: Työtulos syntyy hyvän ammattitaidon, ilmapiirin ja arvostuksen kautta.

Käytössämme on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä ja sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä, jotka on myöntänyt maailman johtava sertifiointi- ja tarkastuspalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas.

Lue lisää www.meranti.fi/etusivu

 

Kaupallinen tuottaja

Etsimme kaupallista tuottajaa Meranti Akatemialle monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Kaupallisena tuottajana vastaat nykyisten asiakkuuksien johtamisesta sekä teet valmistelevaa myyntityötä uusasiakashankinnassa. Varsinaisen myyntityön hoitaa asiantuntija. Vastuullesi jää asiakkuuden hoitaminen myyntiprosessin jälkeen. Teet myyntiä myös markkinoinnillisin keinoin ja vastaat yrityksen viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä niiden kehittämisestä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Tehtäväsi on tuottaa myynti- ja markkinointimateriaalia, joten tehtävä edellyttää Word-, Excel- ja Powerpoint-ohjelmien osaamista. Eduksi katsomme kaupallisen koulutuksen sekä kokemuksen vastaavista töistä. Työyhteisöömme istuu kiinnostunut, intohimoinen ja motivoitunut tekijä, jolla on vahva myyntiorientaatio ja myönteinen elämänasenne.

Työskentelemme normaalien toimistotyöaikojen puitteissa. Meillä voit työskennellä yrityksemme toimipisteessä Oulussa tai etänä valintasi mukaan. Tarjoamme sinulle positiivisen ja hyvän yrityskulttuurin sekä sosiaaliset inhimilliset arvot. Olemme eteenpäin menevä yritys, joka haluaa kehittää ja tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Meillä et jää yksin. Asiantuntijamme tukevat sinua tehtävässäsi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta vastaa Antti Pietilä, toimistusjohtaja, 0400 683813 tai antti.pietila@meranti.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.