Mergertum Oy

Keski-Suomi

Mergertum Oy

Mergertum Oy

Mergertum Oy toimii yritysjärjestelyiden toteuttajana. Yhtiö on perustettu vuonna 2003 ja yhtiö on yksityisessä omistuksessa. 

Lue lisää mergertum.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Olemme parhaillaan kehittämässä ja tuotteistamassa uutta palvelutuotetta, joka turvaa yrittäjiä muutostilanteissa.

Kaupallisena tuottajanamme pääasiallinen työnkuvasi rakentuu palvelun kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja kehittämisestä, erityisesti sen tuotteistuksesta, markkinoinnista ja myynnistä. Kanssamme sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään uutta tärkeässä roolissa. Työpaikan sijainti tai etätyö on neuvoteltavissa.

Ensisijaisesti haemme henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työhön kykenevää ja jolla oninnovatiivinen ja aktiivinen työote. Lisäksi henkilöllä tulee olla kyky omaksua laajoja kokonaisuuksia sekä alustava ymmärrys yrittäjälähtöisestä liiketoiminnasta.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta oikea asenne sekä kyky hallita projektia vaaditaan.

Ylempi korkeakoulututkinto sekä yrittäjien kanssa työskentelyn kokemus on eduksi. Tarvitset hyvät tietotekniset taidot sekä kyvyn tuottaa esityksiä ja kirjallista materiaalia.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.