Kouvola

Mielen Melodiat Oy

Mielen Melodiat Oy

Haluamme tulevaisuudessa olla monipuolinen valmennusten ja erilaisten tapahtumien kohtauspaikka. Lähdemme nyt kehittämään digitaalisia palveluita valmennusmaailmaan.

Miten voimme auttaa sinua voimaan paremmin? Mielen Melodiat tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia digitaalisesti ja käytännön valmennuksina. Palvelumme sopivat yksilöille ja yritysten työhyvinvointiin.

Meillä saat vapautta osaamisesi ja luovuutesi näyttämiseen sekä omien taitojesi kehittämiseen.

Katso lisää osoitteessa www.mielenmelodiat.fi

 

Kaupallinen tuottaja 

Kaupallisena tuottajana työtehtäväsi koostuu pääasiassa Mielen Melodiat -valmennusten myynnistä ja markkinoinnista. Pääset lisäksi luomaan ja tuotteistamaan uusia, digitaalisia valmennuksia. Meillä on hyvät mahdollisuudet myös etätyöhön. 

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, innostusta alaamme kohtaan sekä halua kehittää sekä itseäsi että yritystä eteenpäin. Aikaisempi kokemus myynnin ja markkinoinnin töistä on eduksi.

Tiedustelut: Mari Ravattinen, puh. 040 731 1098

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Lue lisää koulutuksesta osoitteessa www.kaupallinentuottaja.fi.