Mikkeli

Mikkelin Valokuvausliike Oy

Mikkelin Valokuvausliike Oy / Kameraliike.fi

Mikkelin Valokuvausliike on alun perin 1923 perustettu valokuvaamisen erikoisliike. Olemme paikkakunnan johtava fotoliike, jonka valikoimaan kuuluu kaikki kuvaukseen tarvittava. Verkkokaupan kautta toimitukset kattavat koko Suomen. 

Meillä on innostunut, aktiivinen, eteenpäin katsova ja vapautunut työilmapiiri, jossa kaikki työntekijät ovat samalla viivalla. Jokainen tietää oman tehtävänsä ja roolinsa, ja oman osaamisen mukaan työskentelyä on enemmän joko myymälän tai verkkokaupan puolella.

Katso lisää osoitteessa www.kameraliike.fi

Myyjä tai verkkokaupan työntekijä

Haemme tiimiimme vahvistukseksi joko myymälässä toimivaa myynnin ja asiakaspalvelun osaajaa tai verkkokaupan puolelle tekijää.

Monipuolinen työnkuva koostuu pääasiassa joko valokuvausliikkeessä työskentelystä tai verkkokaupan ylläpidosta. Työtehtäviin kuuluu myymäläpuolella esimerkiksi passikuvien ottamista ja asiakaspalvelua ja verkkokaupan puolella tuotetekstien kirjoittamista sekä verkkokaupan tilausten hoitamista, pakkaamista ja lähettämistä.

Me toivomme, että olet kiinnostunut valokuvauksesta. Kameroiden tuntemus ja kuvankäsittelyn osaaminen on plussaa. Sinun tulisi voida tuottaa sujuvaa, suomenkielistä sisältöä ja tuotekuvauksia nettisivuillemme. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haemme joukkoomme aktiivista, oma-aloitteista tekijää, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti.

Tiedustelut työnkuvasta: Pasi Valjakka, pasi.valjakka@valokuvausliike.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.