Oulu

Myyntivauhdittajat 

Myyntivauhdittajat Oy 

Olemme laadukkaiden B2B-myyntikäyntien buukkaamiseen erikoistunut Myynnin Kasvutoimisto. Autamme asiakasyritystemme asiantuntijat samaan pöytään potentiaalisten yrityspäättäjien kanssa. Kun me hoidamme myynnin eniten aikaa vievän vaiheen, vapautuu asiakasyrityksen oman myynnin aika tuottaviin tapaamisiin ja kauppojen kotiuttamiseen.

Tarjoamme todellista B2B-myynnin näköalapaikkaa, jossa pääse tekemään töitä eri toimialojen myyntiorganisaatioiden kanssa sekä käyttämään työssä omaa asiantuntemustaan ja työskentelemään ammattilaisten työyhteisössä. Olemme myyntiorientoituneita, ratkaisukeskeisiä ja tuloksellisia. Luomme aitoa arvoa asiakkaille. 93% asiakkaista, joiden kanssa pilotoimme palvelun, jatkaa asiakkainamme.

Lue lisää www.myyntivauhdittajat.fi/


Asiakashankinta-asiantuntija

Työssäsi sovit puhelimitse tapaamisia tai etätapaamisia maamme johtaja- tai päällikkötason yrityspäättäjille. Päämiehenä on yleisimmin asiantuntijayrityksiä, kuten lakitoimistoja, markkinointi- ja tuotteistuspalveluita, tilitoimistoja ja rekrytointifirmoja. Mielenkiinto työhön pysyy yllä juuri vaihtelevien toimeksiantojen ansiosta. Kun onnistut saamaan tapaamisen, kilautat kauppakelloa ja iloitset onnistumisesta ääneen. Näitä hetkiä mahtuu työpäivään paljon.

Tarjoamme

 • Vakituisen kokopäivätyön sekä vapaat illat ja viikonloput
 • Koulutuksen jälkeen alan parhaimpiin kuuluvan palkkauksen: 1700-2000 €/kk ja tulospalkkiot
 • Tehokkaan alkukoulutuksen konseptiimme ja tulokselliseen puhelintyöhön
 • Tuoreet asiakaskohderyhmät ja kunnolliset työvälineet
 • Työpaikan erinomaisten kulkuyhteyksien varrella
 • Innostavan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa viihdytään pitkään
 • Mahdollisuuksia kasvaa esimies- tai muihin rooleihin näyttöjen kautta

Toivomme

 • Ammattilaisen asennetta: keskityt omaan tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen
 • Kokemusta ja uskottavia näyttöjä puhelinmyynnistä tai buukkauksesta
 • Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kaupallista ajattelutapaa
 • Sanavalmiutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa

Paikka on sinulle, jos haluat tehdä ammattimaisesti töitä ja olla ylpeä siitä, mitä myyt.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Tanja Grönholm. Tiedusteluihin työnkuvasta vastaa Kari Kaisto, puh. 08 613 8991 maanantaisin ja perjantaisin kello 9.00–12.00. 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.